"Сьогодні. Головне" від 24 грудня 2021 року

24 гру. 19:00


- Більше місяця не можуть повернутися на роботу на місцевий ринок троє здолбунівських підприємиць. Можливість торгувати вони втратили після того, як територію ринку суд  повернув у власність громади. 

- Рятувальники закликають рибалок не виходити на кригу. Адже товщина льоду зараз становить 4 сантиметри. 

- Сьогодні минає 47 років, як на вулицях Рівного з’явилися тролейбуси. 

- Працівники Рівненської міської дитячої стоматологічної поліклініки вчора пікетували сесію Рівнеради. Їхня вимога - не реорганізовувати заклад та не переселяти лікарів у приміщення дорослої стоматполіклініки. Питання реорганізації закладу на сесійному засіданні мали розглядати депутати Рівнеради. Але у підсумку вирішили зняти його для довивчення. Як повідомив згодом міський голова Рівного Олександр Третяк, для цього запланували провести депутатський день, де вислухають усі сторони. Нагадаю, раніше заступник міського голови Юрій Поліщук заявив, що потрібно реорганізувати Рівненську міську дитячу стоматологічну поліклініку та приєднати її до дорослої. Основна причина цієї ідеї - тут дітей не вводять в медикаментозний сон під час лікування зубів, коли це потрібно.

Чи потрібна реорганізація дитячої стоматологічної поліклініки? - Чому це питання постало саме зараз? Про це сьогодні говоритимемо із заступником міського голови Рівного Юрієм Поліщуком та виконувачкою обов’язків директора міської дитячої стоматологічної поліклініки Світланою Вінтоник.

– Квест "Втеча з в’язниці", інформаційні таблички біля історичних будівель з відеосупроводом і три екскурсійні маршрути. Це складові проєкту "Туристичний код громади", який втілюють у Здолбунівській громаді з ініціативи місцевого краєзнавчого музею. Про те, коли усе це запрацює, і як гості музею зможуть скористатися новими послугами - запитаємо зараз у виконувача обов’язки директора Здолбунівського краєзнавчого музею Олександра Чижевського. 

 

Інші випуски
Більше відео