"Сьогодні. Головне" від 23 грудня 2021 року

23 гру. 19:00


- У наступному році у Рівному може не вистачати грошей на благоустрій, асфальтування та освітлення. Про це заявив міський голова Олександр Третяк, коментуючи бюджет Рівного на 2022 рік.

- Сьогодні минає тридцять років, як у Рівному 55-ий полк зв’язку першим в Україні публічно склав військову присягу на вірність українському народу.

- На ринках Рівного перевіряють чи легально торгують ялинками.

На деревообробному підприємстві "Кроноспан", що неподалік Рівного, загинув монтажник. Чоловік упав з висоти 25 метрів. Це сталося минулого тижня. В понеділок в управлінні Держпраці створили комісію і розпочали спецрозслідування.

- Як запобігти нещасним випадкам на виробництвах, пов’язаних з ризиком для життя? Яким чином працедавці відповідають за здоров’я своїх працівників? Які соціальні гарантії мають працівники згідно з трудовим законодавством? Про це будемо говорити разом із начальником відділу нагляду на будівництві та котлонагляду управління Держпраці у Рівненській області Іваном Онищуком.

30 років тому, 23 грудня 1991 року, полк зв’язку, дислокований у Рівному, першим в Україні присягнув на вірність українському народові. Цю подію, що відбулася на центральному майдані, висвітлювало на той час обласне радіо. Як це відбувалося поговоримо із полковником у відставці Петром Шемейком.

Інші випуски
Більше відео