"Сьогодні. Головне" від 22 грудня 2021 року

22 гру. 19:00


– Міську дитячу стоматологію планують переселити в приміщення дорослої поліклініки на вулиці Крушельницької. Такий проєкт рішення завтра мають розглянути депутати Рівнеради. 

 

– Впродовж року періодично без світла живе частина мешканців будинку по вулиці Коновальця,6. Голова ОСББ каже, причина - в будівництві дитячого садочку поруч. 

 

– Перший поверх надбрамної вежі завершили в парку історичної реконструкції "Городище "Оствиця". 

 

– 20-го грудня у Рівному оголосили повторний набір інспекторів з паркування та благоустрою департаменту муніципальної варти. Цю інформацію Суспільному підтвердив його керівник Андрій Пасічник. Загалом відкрито 15 вакансій. Зараз у департаменті вже працюють шестеро осіб: директор, бухгалтер, юрист і три інспектори. Нагадаємо, у квітні цього року депутати Рівнеради проголосували за створення департаменту муніципальної варти. А учервні на посаді директора затвердили Андрія Пасічника. Пізніше міські обранці делегували працівникам департаменту повноваження інспекторів із паркування і благоустрою. Втім, на вулицях міста вони поки не запрацювали. 

Чим зараз займаються працівники департаменту муніципальної варти? Коли інспекторів можна буде побачити на вулицях міста? Про це сьогодні у студії Суспільного спілкуємося із директором департаменту Муніципальної варти Рівного Андрієм Пасічником. 

– Оцифрувати одяг, що стосується історичної Волині домовилися працівники Волинського, Рівненського та Старокостянтинівського музеїв. Сьогодні вони зустрілися на території етно-парку «Ладомирія», що у Радивилові. "Ладомирія" - це унікальна онлайн-майстерня, де бажаючі відтворюють автентичний український одяг або створюють новий. Як працює цей проект? Яка його кінцева мета? Про це будемо говорити далі разом із координатором проектів "Ладомирії" Володимиром Іорамашвілі.

Інші випуски
Більше відео