"Сьогодні. Головне" від 21 грудня 2021 року

21 гру. 19:00


- Фахівцям, які погодяться приїхати в Рівне та працювати в майбутньому відділенні трансплантології, міський голова обіцяє виділити житло. 

 

- У Рівному побили працівника "швидкої". Поблизу кафе на вулиці Орлова на фельдшера напав відвідувач закладу. 

 

- З настанням зими на трасі "Київ-Чоп", яка пролягає через Рівненщину, утворилися десятки вибоїн. 

 

- На Рівненщині розпочали набір бійців-контрактників для комплектування бригади територіальної оборони. Йдеться про окремий рід військ, основною функцією якого буде охорона та оборона території області та Рівного. Про це Суспільному розповів військовий комісар об’єднаного міського терцентру комплектування та соціальної підтримки Олександр Ярмошевич.

 

Навіщо на Рівненщині формують бригаду тероборони? Що гарантує контрактникам держава? Хто може вступити на контрактну службу до бригади тероборони? Про це говоритимемо сьогодні на Суспільному. Гості нашої студії - командир бригади територіальної оборони Олександр Цись та начальник штабу батальйону територіальної оборони Віталій Магель. 

 

– Зменшити щонайменше до 30% частку твердих побутових відходів, які підлягають захороненню або спалюванню. Така кінцева мета реалізації дорожньої карти реформ поводження з відходами "Рівненська громада без сміття", яку сьогодні презентували у Рівному. Її розробили експерти компанії "GreenAge". Карта реформ розрахована до 2030-го року. Які основні принципи поводження з відходами мали втілені у цій стратегії? Про це говоритимемо зараз із начальницею відділу екології міського управління економіки Валентиною Веремко. 

Інші випуски
Більше відео