"Сьогодні. Головне" від 20 грудня 2021 року

20 гру. 19:00


- У січні минає півроку як амбулаторію у Квасилові закрили на ремонт. Попередньо, реконструкцію планували завершити у жовтні.

 

- Відсьогодні в центрі Рівного для безхатьків та людей, які потрапили в складні життєві умови роздаватимуть безкоштовні обіди. 

 

- Майже два десятки волонтерів влаштували генеральне прибирання в ортопедо-травматологічному центрі обласної дитячої лікарні. 

 

– У кіосках біля "Сільпо" почали торгувати. Зокрема у суботу відкрилася торгова точка, у якій продають шаурму. Підприємець Олександр Сачевчич у коментарі для Суспільного повідомив, що у магазинчиках торгуватимуть кавою, їжею, мобільними телефонами. Наразі йде набір підприємців та персоналу на роботу. Нагадаємо, ще у вересні Рівнерада зобов’язала управління містобудування та архітектури скасувати дозвільні документи, згідно з якими підприємець будував кіоски. У жовтні міськвиконком зобов’язав демонтувати споруди. Але у грудні суд відновив дозволи на зведенні кіоски. Наскільки ці документи є законними? Яке майбутнє цих кіосків? Про це ми поговоримо з головним архітектором Рівного Дмитром Котляровим та адвокатом Юрієм Клекоткою. До розмови також долучиться підприємець Олександр Сачевчич.

 

Інші випуски
Більше відео