"Сьогодні. Головне" від 17 грудня 2021 року

17 гру. 19:00


– Пожежникам знадобилось понад три години, аби загасити пожежу на складі взуття. Там працювали 30 рятувальників. 

– Понад три десятки резиденцій Святого Миколая запрацювали у ці дні на Рівненщині. Шостий рік дітей приймають у Волошках. 

– Біля пішохідного мосту в районі Гідропарку в Рівному стало складно пройти. Місцеві скаржаться на бруд та щебінь. 

– У рівненському стерилізаційному центрі при КАТП-1728 бракує грошей на їжу для собак. Про це Суспільному розповіла його керівниця Тамара Сиротинська. Зараз харчувати собак допомагають зоозахисні організації. Для якісного перебування тварин у центрі планують прийняти нову муніципальну програму. Її проєкт спільно з волонтерами підготували працівники міського департаменту інфраструктури. Потреби стерилізаційного центру вчора під час виїзного засідання також вивчали члени тимчасової депутатської комісії Рівнеради. 

 

– Як зміниться робота стерилізаційного центру в разі прийняття нової муніципальної програми? Чи потрібен місту повноцінний притулок для тварин? Про це говоритимемо сьогодні у студії Суспільного із керівницею стерилізаційного центру для тварин Тамарою Сиротинською та головою тимчасової депутатської комісії з вивчення потреб центру Оксаною Майбородою. 

– Комплекти з чотирма м’ячами отримали директори спортивних шкіл Рівного. Це відбулося в рамках загальноукраїнського проекту Національного олімпійського комітету "Моя олімпійська мрія". Таким чином організатори хочуть звернути увагу на спортивні школи та успіхи їхніх вихованців. Зараз почуємо коментар з цього приводу директора Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву Сергієм Шемосюком.

 

 

 

 

 

 

 

Інші випуски
Більше відео