"Сьогодні. Головне" від 15 грудня 2021 року

15 гру. 19:00


- Електронні журнали та щоденники хочуть запровадити у всіх школах Рівного з нового навчального року. Це є частиною концепції реформування освітньої галузі міста.

- П’ять тиcяч ялинок та сосен реалізували лісництва Рівненщини з початку зими. Загалом їм дозволено продати понад 90 тисяч новорічних дерев.

- Презентували поштовий блок "Рівненська область" та марку "Бурштин". "Бурштин". Вони увійшли до фінального випуску серії поштових знаків "Краса і велич України".

Сьогодні освітяни та громадські активісти презентували візію реформи освітнього простору Рівненської міської громади, яка має бути втілена в закладах загальної середньої освіти вже у новому навчальному році.

- Як планують зробити навчання у школах громади таким, яке б задовільнило усіх учасників освітнього процесу: батьків, учнів та вчителів? Які інструменти контролю та комунікації мають запрацювати вже з вересня наступного року? Та які ще новації пропонують втілити в школах? Про все це говоримо сьогодні з Богданом Туровичем, начальником управління освіти Рівненського міськвиконкому.

Кабінет Міністрів сьогодні продовжив дію адаптивного карантину на території України до 31 березня 2022 року, про це йдеться на сайті МОЗ. А з 13 грудня міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко підписав Наказ, яким рекомендується введення додаткової та бустерної дози вакцини проти COVID-19 для певних категорій осіб.

- Кому ж рекомендується 3-тя доза вакцини та в чому різниця між бустерною і додатковою вакцинацією? Говоримо далі з Людмилою Країнською, заступницею директора "Рівненського обласного інформаційно-аналітичного центру медичної статистики".

Інші випуски
Більше відео