"Сьогодні. Головне" від 14 грудня 2021 року

14 гру. 19:00


– Півтора кілометра пішки до пацієнта діставався фельдшер з Бабина. Через замети швидка не змогла доїхати до місця призначення. 

– Василь Савчук, якого обвинувачують у скоєнні ДТП, у якій загинули двоє рівненських одинадцятикласників, частково визнав свою вину. 

– Вперше за останні роки рівняни, які працювали в зоні відчуження,  День ліквідаторів аварії на ЧАЕС відзначали не біля пам’ятника жертвам Чорнобиля. Там триває реконструкція.

– Центр трансплантології збираються відкрити на базі Рівненської центральної міської лікарні. Лікувальний заклад увійшов до пілотного проєкту Міністерства охорони здоров’я із відкриття трансплантаційних відділень у різних регіонах України. Центр повинен запрацювати після реконструкції хірургічного корпусу лікарні та добудови там четвертого поверху. Перші десять мільйонів для реалізації цього проекту вже надійшли з державного бюджету.

– Сьогодні, 14-го грудня, в Україні вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.  Цей день в Україні відзначають починаючи з 2006-го року. Він приурочений закінченню будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС. Нагадаємо, більше трьох з половиною тисяч постраждалих від аварії на Чорнобильській атомній електростанції стоять на обліку в Рівненській тергромаді. Майже вісім сотень з них це ліквідатори, які працювали в зоні відчуження. 

 

Інші випуски
Більше відео