"Сьогодні. Головне" від 13 грудня 2021 року

13 гру. 19:00


- Головне міське кладовище Рівного планують розширити. Зараз влада домовляється із власниками прилеглих ділянок.

- Благодійники закликають тих, хто хоче зробити добро онкохворим дітям, не купувати їм солодощі та іграшки. А натомість - придбати медикаменти та стати донором.

- Вогні головної новорічної ялинки засвітили у Рівному. Вперше вона штучна.

Звернутися до Генеральної прокуратури України та Рівненської обласної державної адміністрації щодо виявлених фактів порушення прав дитини. Таке рішення сьогодні одноголосно підтримали члени тимчасової слідчої комісії Верховної ради. Нагадаємо, у п’ятницю представники парламентської комісії провели виїзне засідання у Рівному, де у відповідь на скарги частини батьків учнів першої музичної школи, з’ясовували, в яких умовах зараз навчаються діти. Також, речниця Рівненської обласної прокуратури Оксана Жужельська підтвердила Суспільному інформацію про те, що за фактом розтрати бюджетних коштів за попередньою змовою групою осіб розпочато досудове розслідування. 

- Хто відповідатиме за рішення міських чиновників? Де навчатимуться діти музичної школи надалі? Про це ми сьогодні поговоримо із заступницею міського голови Рівного Мариною Кузмічовою. 

Сьогодні у селищі Гоща відкрили меморіальну дошку скульптору Томашу Оскару Сосновському. Скульптор родом із Новомалина, що в Острозькій громаді. Про його стосунок до Рівненщини і пошанування пам’яті митців ми поговоримо із мистецтвознавцем Миколою Бендюком.

Інші випуски
Більше відео