"Сьогодні. Головне" від 10 грудня 2021 року

10 гру. 19:00


- Представники слідчої комісії Верховної Ради перевірили умови в другій музичній школі. Їх цікавило, чому ремонт триває так довго.

- У Центрі екстреної меддопомоги вчать реанімувати людей на новому обладнанні. Готують лікарів, фельдшерів і водіїв.

- Триває суд стосовно можливого привласнення головою кооперативу "Рівненської брами" 20 мільйонів гривень внесків пайовиків. - Перехожим та школярам у центрі Рівного розповідали, як безпечно відсвяткувати новорічні свята. А також навчали користуватися вогнегасником.

З 19 грудня усі громадяни України, які отримали дві дози вакцини проти COVID-19 і мають зелений сертифікат вакцинації у додатку ДІЯ, зможуть одну тисячу гривень на купівлю квитків до театру, кінотеатру, спортзалу, на концерт, або на внутрішні залізничні та авіарейси. Вчора Кабінет Міністрів України ухвалив постанову щодо програми єПідтримка. Ця ініціатива покликана підтримати малий та середній бізнес в Україні, який постраждав через пандемію.

- Хто, як та коли зможе отримати тисячу гривень за повний цикл вакцинації проти КОВІД-19? Про це у студії Суспільного будемо говорити із заступницею голови Рівненської обласної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Іванною Смачило.

Понад три тисячі підтверджених звернень щодо вчинення домашнього насильства надійшло до поліції Рівненщини за 9 місяців цього року. Це на 6% більше в порівнянні з попереднім роком. Про це Суспільному повідомив заступник начальника управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції області Олександр Бортник.

Інші випуски
Більше відео