"Сьогодні. Головне" від 09 грудня 2021 року

9 гру. 19:00


– Депутати Рівнеради затвердили програму компенсації різниці у тарифах за тепло для "Рівнетеплоенерго". Проте, механізму як це зробити, досі немає. 

– У Рівному презентували книгу про бій між Здовбицькою сотнею УПА та військами НКВС. Писати її почав нині покійний Олег Тищенко. 

– Зменшені копії поливальної машини та електрокара. Моделіст з Рівного Іван Шевченко приступив до нових робіт. 

– Громадянська мережа "Опора" створила інформаційний чат-бот у телеграмі "RIVNE RADA BOT".  Цей сервіс дозволяє ознайомитись з інформацією про діяльність місцевих депутатів та відстежувати новинки міської ради – від проєкту рішення до його прийняття.

Як користуватися сервісом? Яку інформацію про діяльність міської ради пропонують користувачам розробники? Про це у студії Суспільного будемо говорити із головою Громадянської мережі ОПОРА у Рівненській області Андрієм Токарським.

– Збільшити вдвічі потужності України з виробництва атомної електроенергії до 2040-го року планує Енергоатом. Про це на початку грудня під час міжнародної виставки атомної промисловості у Парижі заявив тимчасовий виконувач обов’язків президента Національної атомної енергогенеруючої компанії Петро Котін. Нагадаємо, раніше у цьому році пан Котін анонсував можливість добудови третього та четвертого енергоблоків Хмельницької атомної електростанції, що розташована менш, ніж за пів сотні кілометрів від Рівного. Наскільки реальна перспектива добудови цих енергоблоків? Скільки це коштуватиме? Про це сьогодні говоритимемо із генеральним директором ХАЕС Андрієм Козюрою.

Інші випуски
Більше відео