"Сьогодні. Головне" від 08 грудня 2021 року

8 гру. 19:00


– Дорожній рух на Корнинському перехресті планують удосконалити. Там мають встановити світлофор та додаткове освітлення.   

–  З приходом зими кількість звернень до міського травмпункту пацієнтів з вивихами та переломами зросла. 

– Відсьогодні у бібліотеки Рівного можна потрапити маючи сертифікат про щеплення однією дозою вакцини від COVID-19, негативний ПЛР-тест, чи довідку про одужання. 

– Більше 4 тисяч жителів області, з початку року, скористалися правом отримати податкову знижку на суму 11 з половиною мільйонів гривень. Про це Суспільному повідомила начальниця відділу інформаційної взаємодії головного управління Державної податкової служби в Рівненській області Ірина Матвійчук. 

Як отримати податкову знижку? Що для цього потрібно та який відсоток податку може повернути держава? 

Про це сьогодні в студії Суспільного будемо говорити з начальницею відділу інформаційної взаємодії ГУ ДПС в Рівненській області Іриною Матвійчук та заступницею цього ж відділу Тетяною Вакольчук. 

– Вихованці рівненської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №2 здобули 14 нагород на чемпіонаті України з плавання, який 6 грудня завершився у Дніпрі. У скарбничці наших плавців - 1 золота, 1 срібна, а також 12 бронзових медалей. Про досягнення спортсменів сьогодні говоритимемо із заступником директора спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №2, президентом федерації з плавання в Рівненській області Іваном Бондарцем. 

Інші випуски
Більше відео