"Сьогодні. Головне" від 03 грудня 2021 року

3 гру. 19:00


- На вузькоколійній залізниці Антонівка-Зарічне із 30 працівників залишилося п’ятеро. Днями їх повідомили, про переведення та скорочення. 

- У міжнародний день людей з інвалідністю Суспільне поспілкувалося з майстром спорту міжнародного класу по настільному тенісу серед людей з інвалідністю Віталієм Попком. 

-Лебедя з Парку молоді незабаром заберуть на зимівлю у рівненській зоопарк. 

– Цього тижня минає рік як Олександр Третяк офіційно приступив до виконання обов’язків на посаді міського голови Рівного. У другому турі виборів він отримав майже 27 з половиною тисяч голосів жителів Рівного та Квасилова. Це на півтори тисячі більше ніж у його конкурента, нині секретаря Рівнеради Віктора Шакирзяна, який став переможцем першого туру виборів на посаду міського голови. Офіційно до обов’язків міського голови Рівного Олександр Третяк приступив 4-го грудня 2020 року. Сьогодні Олександр Третяк у студії Суспільного відповість на запитання журналістів, що стосуються безпосереднього його роботи та життя міста загалом. Сьогоднішній ефір – особливий. До студії Суспільного поставити міському голові свої запитання ми запросили представників десяти ЗМІ. Колег представлятимемо по черзі, коли вони ставитимуть свої запитання.

Інші випуски
Більше відео