"Сьогодні. Головне" від 02 грудня 2021 року

2 гру. 19:00


- Сьогодні минув рік після обрання 34-річного Сергія Кондрачука на посаду голови обласної ради. Що за цей час вдалося зробити, а що ні він розповів Суспільному.

- Сьогодні Рівненській центральній міській лікарні вручили автомобіль швидкої допомоги, обладнання та ліки, які надійшли з Польщі.

- Рівнянин Олег Жох став чемпіоном світу з армреслінгу. Він виборов "золото" у ваговій категорії до 80 кілограмів на ліву руку.

44 мільйони гривень боргів за комунальні послуги має стягнути Державна виконавча служба зі споживачів Рівненщини. Про це Суспільному повідомила головна спеціалістка сектору комунікації з громадськістю Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції в Рівненській області Людмила Пшебільська.

- Яку суму боргу вже вдалось стягнути з боржників з початку року? Чи дозволено в період карантину стягувати борги за комунальні послуги зі споживачів та як це працює? Про це запитаємо сьогодні у студії Суспільного начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Тараса Греня.

Інструкторів з надання домедичної допомоги, які працюють у рівненських школах, хочуть сертифікувати на міжнародному рівні. Таку ініціативу подали на голосування у рамках проєкту "Підвищення спроможності організацій громадянського суспільства соціальної сфери України", його реалізують за підтримки Європейського Союзу.

- Що передбачає ініціатива? Як її реалізовують в рівненських школах? Про це будемо говорити із головою ГО "Рівне-Такмед" Тетяною Воронцовою.

Інші випуски
Більше відео