"Сьогодні. Головне" від 01 грудня 2021 року

1 гру. 19:00


– Безкоштовно вакцинуватися від грипу можуть жителі Рівненщини. 

– Сьогодні минає 30-та річниця з дня Всеукраїнського референдуму.

– Сьогодні у Рівному презентували відеоанімацію "Ковдрочка для яблуньки". Її написана Анастасія Мандзюк, що хворіє на спінальну м’язову атрофію. 

– Проїзд у рівненських маршрутках після 20 години може здорожчати до 12 гривень. Рішення про це можливо буде ухвалене на засіданні міськвиконкому у наближчі два тижні, повідомив міський голова Олександр Третяк. На його думку, це допоможе пролонгувати перевезення у місті і рівняни зможуть добиратись громадським транспортом у різні райони міста у вечірній час. Водночас ці перевезення за новим тарифом будуть вигідні, як і зараз лише найпопулярнішим, а відтак і найрентабельнішим маршрутам, вважає президент "Союзу перевізників України" Валентин Демчук. 

Як здорожчання проїзду після 20 години може вплинути на ситуацію з громадським транспортом у Рівному? Наскільки нинішня ціна за проїзд рентабельна для перевізників? Що потрібно зробити аби змінити роботу громадського транспорту? Про це будемо сьогодні говорити разом із начальником міського управління транспорту Іваном Фурлетом.

Інші випуски
Більше відео