"Сьогодні. Головне" від 29 листопада 2021 року

29 лис. 19:00


- Три нові сміттєвози закупило рівненське підприємство КАТП-1728. Вартість спецтехніки - 10 мільйонів гривень.

- "Рівне - місто, де вміють рятувати життя". Інструкторів з надання домедичної допомоги хочуть сертифікувати на міжнародному рівні. Відповідну ініціативу подали на голосування.

- Забіг "Марафон у Нью-Йорку, який ніхто не хоче бігти" провели в обласному центрі. Його мета - привернути увагу міжнародної спільноти до російської агресії на сході України.

Провести термомодернізацію пів сотні багатоповерхівок у Рівному упродовж наступного року. Таку пропозицію під час візиту на Рівненщину цього місяця озвучив міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов. Це більш ніж удвічі більше, ніж планували раніше, розповів Суспільному міський голова Рівного Олександр Третяк.

- Наскільки реально термомодернізувати пів сотні багатоквартирних будинків у Рівному у наступному році? Скільки це коштуватиме? І чому це потрібно? Про це говоритимемо у студії Суспільного із нашими гостями. Це заступник міського голови Рівного Ігор Кречкевич та голова правління Ради голів ОСББ Рівного Галина Похильчук.

Команда відділення технічних наук Рівненської малої академії наук учнівської молоді стала фіналістом щорічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проєктів «Майбутнє України». До складу команди увійшли п’ятеро молодих людей – студенти та учні освітніх закладів Рівненщини. У семи дослідницьких напрямках змагалися 137 юних науковців.

- Які роботи увійшли до фіналу? Як функціонує нині мала академія наук у Рівному? - Про це у студії Суспільного говоримо із завідувачем природничо-математичного відділу Рівненської малої академії наук Євгеном Малиновським та ученицею 10 класу Рівненського Навчально-виховного комплексу №2 «Школа-Ліцей» Вікторією Москалик.

Інші випуски
Більше відео