"Сьогодні. Головне" від 25 листопада 2021 року

25 лис. 19:00


- У  Рівному перевіряли готовності до зими громадського транспорту. 

- У Рівному вшанували пам’ять художника-повстанця Ніла Хасевича. Близько сотні рівнян зібралися сьогодні біля його пам’ятника. 

- З 1-го грудня працівникам Степангородської школи, що у Володимирецькій тергромаді, можуть перестати виплачувати заробітну плату. Про це Суспільному розповів керівник управління соціально-культурної сфери Володимирецької селищної ради Вадим Друзь. З-поміж 83-х працівників закладу щеплення від коронавірусу зробили четверо. Усіх невакцинованих, згідно з постановою Кабміну, мали відсторонити від роботи без збереження зарплати з 8-го листопада. Проте, школа в Степангороді продовжує працювати. 

Чому в школі склалась така ситуація? Чому, з огляду на порушення карантинних вимог, заклад продовжує працювати та чи може цей випадок Степангородської школи стати прецендентом для інших навчальних закладів області?

Про це у студії Суспільного будемо говорити з начальником управління державної служби якості освіти в Рівненській області Святославом Сидоруком та Заступником начальника Рівненського районного управління поліції Іваном Телігою. 

 

Інші випуски
Більше відео