"Сьогодні. Головне" від 24 листопада 2021 року

24 лис. 19:00


- Купити вакцину від грипу і одразу ж нею щепитися. Така можливість з’явилася у двох рівненських аптеках.

- В одному з дитячих будинків сімейного типу рятувальники та патрульні провели для вихованців пізнавальну акцію.

- Рівненська майстриня Олена Медведєва втілила у життя мрію Уласа Самчука. Вона вишила фрагмент його твору "Марія" англійською мовою.

Сто одиниць дорожньої техніки, серед яких навантажувачі, автогрейдери і трактори, цієї зими обслуговуватимуть автошляхи на Рівненщині. Про це повідомив голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль. На дорогах області працюватиме п’ять підрядних організацій. Підрядники вже мають у запасах 7 тисяч літрів пального. Як дорожники готуються до роботи у зимовий період? Хто забезпечуватиме обслуговування автошляхів місцевого та державного значення? Про це говоримо сьогодні із речником Служби автодоріг у Рівненській області Дмитром Леонтіюком та начальником управління дорожнього господарства депараменту з питань будівництва Рівненської ОДА Миколою Мартиненком.

Відсьогодні в аптеці можна купити вакцину від грипу і одразу зробити щеплення. Така можливість з’явилася лише у двох рівненських аптеках, які розташовані поблизу центру первинної медико-санітарної допомоги "Ювілейний" та біля центральної міської лікарні відповідно. Але якщо експеримент виявиться вдалим, то, за словами заступника міського голови Юрія Поліщука, щеплюватися від грипу можна буде і в інших аптеках. Вакцинацію в аптеках проводять в рамках пілотного проєкту Міністерства охорони здоров’я. Наскільки це безпечно та зручно, поговоримо з Юрієм Поліщуком.

Інші випуски
Більше відео