Вакцинація і обмеження. Запитання лікарям || "Тема дня"

22 лис. 21:11


Дві області України нині наблизилися до стабілізації показників із захворюваності на коронавірус COVID-19,  і вже цього тижня можуть вийти з суворих обмежень - це Львівська та Луганська, сказав сьогодні міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. Натомість Рівненщина з  26 жовтня  перебуває у “червоній” карантинній зоні, і станом на 22 листопада, за показниками госпіталізації і кількості нових заражень залишається серед регіонів з суворими обмеженнями.

Зниження показників захворюваності і смертності насправді помітні і лікарі пов’язують це  з активністю вакцинації та обмежувальними заходами.  Але чимало питань досі  виникають у наших слухачів стосовно вакцинації, симптомів хвороби, обмежень для тих, хто не має щеплення та пересторог щодо наслідків дії вакцин.

Спростувати міфи і дати відповіді на питання, які найчастіше ставлять жителі області медикам ми запросили лікарку-інфекціоністку, заступницю директора обласного інформаційно-аналітичного центру медичної статистики Людмила Країнська, та сімейна лікарка, завідувачка амбулаторії №7, ЦПМСД “Центральний” Рівного, Вікторія Димитращук

Інші випуски
Більше відео