ГО та націоналпатріотичне виховання || "Дослівно"

13 жов. 18:34


Марафон 3 

Національно-патріотичне виховання дітей та молоді, міністерством освіти України означено, як комплексна  цілеспрямована діяльність органів державної влади, освітніх закладів,  громадських організацій, сім’ї та інших соціальних інститутів щодо формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини. 

В нашій області в травні цього року затвердили цільову соціальну програму національно-патріотичного виховання  на 4 роки, метою якої є цитую: “збереження та примноження історичної та культурної спадщини української нації, відродження традиційних моральних цінностей, підвищення соціального статусу патріотичного виховання в Рівненській області”. Які громадські організації та освітні заклади вже давно ведуть таку роботу і як формують цінності та національну ідею сучасної молоді-  про це говоримо сьогодні з гостями студії.

Віктор Пражмовський- голова Рівненської обласної федерації козацького бойового мистецтва "Спас"

Оксана Скляр –  директорка обласного молодіжного пластового вишкільного центру, ( голова Окружної (обласної) пластової старшини на Рівненщині).

Інші випуски
Більше відео