"Сьогодні. Головне" від 12 жовтня 2021 року

12 жов. 19:00


-  Комісія ДАБК перевіряє споруди біля супермаркету "Сільпо". На думку частини депутатів Рівнеради, вони є незаконними.  

- 15 шкільних автобусів отримали навчальні заклади Рівненщини. Ключі від них вручили директорам шкіл та головам територіальних громад. 

- Пам’ятний знак лауреату Нобелівської премії з економіки відкрили на території краєзнавчого музею. Понад сто років тому Саймон Сміт тут навчався.

Вартість тепла для населення у Рівному зросла у півтора рази, для бюджетних установ - у три рази, для релігійних установ та інших споживачів – у два з половиною рази. Такі тарифи сьогодні затвердили на засіданні міськвиконкому Рівнеради. Водночас 30 вересня на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при президентові підписали меморандум згідно з яким тарифи на гарячу воду та опалення не будуть зростати до кінця опалювального сезону 2021-2022. Чи подорожчає вартість тепла для рівнян? З яких джерел компенсовуватимуть різницю тарифу для теплопостачальних підприємств? Коли у Рівному почнеться опалювальний сезон? Про це поговоримо із заступником міського голови Рівного Ігорем Кречкевичем та виконувачем обов’язки директора ТОВ "Рівнетеплоенерго Олександром Ющуком. 

 

 

Інші випуски
Більше відео