"Сьогодні. Головне" від 08 жовтня 2021 року

8 жов. 19:00


- У понад півсотні відділень Укрпошти в області сьогодні запрацювали тимчасові мобільні пункти вакцинації.

- Частина жителів вулиці Пушкіна у Рівному занепокоєні, що асфальт біля їхніх будинків може провалитися.

- У Рівному відбувся мініфутбольний турнір пам’яті генерала Армії Української народної республіки Марка Безручка.

В ефірі телеканалу UA: Рівне та "Українського радіо Рівне" стартує цикл програм, присвячених темі місцевого самоврядування на Рівненщині. "Добре врядування". У студії Суспільного ми спробуємо розповісти про досвід побудови освітнього процесу, розвиток інфраструктури, економічну спроможність та інші сфери життєдіяльності територіальних громад області. Темою розмови сьогодні стануть малокомплектні школи. У порівнянні з минулим роком на Рівненщині призупинили діяльність 11 закладів освіти. Ще 17 шкіл - понизили у статусі. Таку інформацію озвучив Суспільному начальник управління Державної служби якості освіти в області Святослав Сидорук.

- Яке майбутнє малокомплектних шкіл у громадах області? Наскільки доцільно їх утримувати? Де навчатимуться учні і працюватимуть учителі, якщо ці школи закриють? Про це поговоримо із начальником управління освіти та науки Рівненської ОДА Петром Коржевським.

Набули чинності нові позначки у посвідченнях водіїв. Зокрема з’явиться відмітка про здачу практичного іспиту на автомобілі з автоматичною коробкою передач. Про це повідомляє пресслужба регіонального сервісного центру МВС області. Що ще змінилось у процедурі отримання водійських посвідчень? Про це поговоримо із заступником директора регіонального сервісного центру Головного сервісного центру МВС у Рівненській області Віктором Залюбовським.

- Що змінилося з 28 вересня? Як виглядатиме новий зразок водійського посвідчення? Кого стосуються ці зміни? Відколи видаватимуть документи нового зразка? Як змінилися позначки? Про що вони можуть інформувати? Кого стосуватимуться зміни? Чи потрібно змінювати документи старого зразка?

Інші випуски
Більше відео