"Сьогодні. Головне" від 05 жовтня 2021 року

5 жов. 19:00


- У першій рівненській музичній школі продовжать будівельні роботи. Водночас з’ясовуватимуть, називати їх капремонтом чи реконструкцією. 

 

-  Освітлення шестикілометрової ділянки дороги з Рівного в бік Луцька не можуть увімкнути. Усе через юридичні моменти. 

 

-  Прем’єра інклюзивної вистави відбулася в обласній бібліотеці. Це сталося у рамках "Свята з запахом чорнобривців" для вчителів з інвалідністю та поважного віку. 

 

- Сьогодні комунальники розпочали демонтаж гаражів на проспекті Генерала Безручка у Рівному. Вони були встановлені без погодження, пояснив заступник міського голови Олександр Миронюк. За його словами, гаражі заважають вільно прогулюватися територією. На місці працювала комісія з депутатів Рівнеради та керівників низки управлінь. Протягом двох днів на проспекті Безручка планують прибрати вісім гаражів. Власники зможуть за бажанням забрати їх з території шляхово-експлуатаційного управління, оплативши демонтаж та зберігання. 

 

Скільки ще встановлених без погодження гаражів потрібно демонтувати у Рівному? Як міська влада планує очистити місто від інших незаконно встановлених споруд? Чи існує у міської влади стратегія стосовно демонтажу та очистки Рівного? Про це поговоримо із заступником міського голови Олександром Миронюком. 

 

– Рівненщина є одним із п’яти пілотних регіонів України, де з листопада 2020 року реалізується україно-швейцарський проєкт. Сьогодні гостя нашої студії - регіональна координаторка україно-швейцарського проекту "Діємо для здоров’я" Наталія Фесовець. 

 

Інші випуски
Більше відео