"Сьогодні. Головне" від 30 вересня 2021 року

30 вер. 19:00


- Рівнерада зобов’язала управління містобудування і архітектури скасувати дозволи на встановлення кіосків біля супермаркету "Сільпо". 

- На Рівненщині стартували міжнародні навчання “Rescue Days Ukraine 2021”. На тренувальному полігоні в Городищі 200 рятувальників з усіх областей України відпрацьовують навички ліквідації наслідків ДТП.

- У Рівному вулицю Миколи Островського планують перейменувати. Натомість вулицю хочуть назвати Покровською. 

- До кінця опалювального сезону тарифи на тепло і гарячу воду не будуть зростати. Таку заяву сьогодні на засіданні президії Конгресу місцевих та регіональних влад у Києві зробив президент України Володимир Зеленський. Нагадаємо, у липні цього року Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, передала повноваження з регулювання діяльності підприємств теплопостачання з державного на місцевий рівень. Упродовж двох місяців представники "Рівнетеплоенерго" та управління економіки міста Рівного працювали над розробкою нового тарифу на теплопостачання. Минулого вівторка під час дня депутата у Рівнераді керівник "Рівнетеплоенерго" Олександр Ющук повідомив, що тарифи на тепло та гарячу воду у Рівному мають зрости приблизно на 60%. Тоді вони будуть економічно обґрунтованими.

Яким буде тариф на теплопостачання та гарячу воду для жителів Рівного та Квасилова у новому опалювальному сезоні? Про це говоритимемо сьогодні у студії Суспільного із директором "Рівнетеплоенерго" Олександром Ющуком. Згодом до нашої розмови долучиться також заступник міського голови Рівного Ігор Кречкевич.

- Скільки осіб планують призвати на строкову військову службу на Рівненщині? Хто має право на звільнення від проходження строкової військової служби? Про це запитаємо зараз у військового комісара Рівненського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександра Ярмошевича. 

Інші випуски
Більше відео