"Сьогодні. Головне" від 28 вересня 2021 року

28 вер. 19:00


- Тарифи на тепло та гарячу воду в Рівному мають зрости приблизно на 60 відсотків. Так вважають тепловики. Міські чиновники з цим не погоджуються.

- Перша партія вакцини від грипу надійшла на Рівненщину. Привезли 700 доз препарату GCFLU корейського виробника.

- У Здолбунівській громаді почали безкоштовно годувати частину школярів за системою кейтерингу.

- На межі Рівного і Квасилова розпочали рятівні розкопки. Досліджують пам’ятку місцевого значення перед забудовою.

Учора працівники міськШЕУ демонтували рекламні білборди на вулицях Княгині Ольги, Чорновола та Симона Петлюри у Рівному. Власники цих конструкцій не мали дозволів на їх розміщення. Про це Суспільному повідомив начальник міського департаменту інфраструктури та благоустрою Руслан Гудима. Нагадаємо, вперше у цьому році незаконно встановлені рекламні конструкції комунальники демонтували у квітні. Білборди були розташовані на вулицях Шухевича, Литовській та Київській. Тоді міський голова Рівного Олександр Третяк анонсував створення комісії, яка вивчатиме всі видані дозволи на розміщення реклами, а також слідкуватиме за появою незаконних конструкцій.

- Скільки незаконно встановлених білбордів та вивісок у місті зараз? Скільки демонтували з початку року? Чи є у міської влади стратегія боротьби із незаконно розміщеною рекламою у Рівному? Про це поговоримо із начальником відділу благоустрою міського Департаменту інфраструктури та благоустрою Володимиром Лапюком.

Чи потрібно вакцинуватися від грипу? Як вплинула на вакцинацію від грипу пандемія COVID-19? Чи варто чекати епідемії грипу цього року? Які штами грипу прогнозують на Рівненщині у цьому осінньо-зимовому сезоні? І коли можна чекати на пік захворюваності на грип та ГРВІ? Про усе це говоримо у студії із завідувачем епідвідділу обласного центру контролю та профілактики хвороб Віктором Морозом. 

Інші випуски
Більше відео