"Сьогодні. Головне" від 27 вересня 2021 року

27 вер. 19:00


– Найближчі три дні у частині Рівного та деяких селах можливі проблеми з водопостачанням через ремонт водогону. 

– У Рівному в парку "Хімік" відбувся перший сільськогосподарський ярмарок. Загалом, цьогоріч у Рівненській громаді їх планують організувати чотири. 

– Польський спідвеїст Павел Мєсьонц став володарем цьогорічного "Меморіалу Ігоря Марка". Турнір відбувся цієї неділі на рівненському мототреці. 

– Міжнародний аеропорт "Рівне" отримав сертифікат аеродрому Державної авіаційної служби України. Цей документ засвідчує, що комунальне підприємство відповідає вимогам законодавства України про цивільну авіацію і упродовж щонайменше наступних трьох років придатний до експлуатації повітряних суден. Про це повідомив голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук. Нагадаємо, цього року Міжнародний аеропорт Рівне увійшов до Державної цільової програми розвитку аеропортів на період до 2023 року. У минулому місяці депутати обласної ради затвердили на посаді керівника летовища Олександра Якубця. В ефірі Суспільного 25 серпня цього року він повідомляв про борги комунального підприємства у розмірі 37 мільйонів гривень.

Як змінилася фінансова ситуація на підприємстві після призначення нового керівника? Скільки ще міжнародний аеропорт "Рівне" боргує кредиторам та персоналу? Коли комунальне підприємство отримає фінансування державної цільової програми? Про це говоримо сьогодні з начальником управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА Федором Мисюрою. До розмови у студії ми також запрошували керівника летовища Олександра Якубця. Він не зумів долучитися до обговорення навіть дистанційно, пояснивши це зайнятістю на робочому місці.

– Як змінилися ціни на сільськогосподарську продукцію? Чи встигають фермери зібрати урожай? Наскільки він буде успішним у порівнянні з минулими роками? Про це поговоримо із директоркою департаменту агропромислового розвитку ОДА Надією Переходько та головою асоціації фермерів області Андрієм Кузьмичем. На відеозв’язку директорка департаменту агропромислового розвитку ОДА Надія Переходько.

Інші випуски
Більше відео