"Сьогодні. Головне" від 24 вересня 2021 року

24 вер. 19:51


- Відкритий юнацький турнір з баскетболу "Дружба" стартував у Рівному. Змагаються команди хлопців та дівчат 2006-го та 2007-го років народження.

- Приміщення на вулиці Гагаріна, у якому реабілітуватимуть людей з інвалідністю з дитинства, приводять до ладу. Зараз сім’ї зустрічаються в обласній бібліотеці, але потребують окреме приміщення, розповіла голова громадської організації "Передзвін" Марія Косинська. На толоку зібралися батьки, представники бізнесу та студенти. Як міська влада допомагає людям з інвалідністю? Як змінюється у суспільстві ставлення громадян до людей з інвалідністю? Про це поговоримо із головою громадської організації "Передзвін" Марією Косинською. 

- Про будівництво на вулиці Київській 69, що навпроти супермаркету "Сільпо". Нагадаємо, цього тижня поблизу місця будівництва відбулася акція протесту. Її організатори переконані, що замість тимчасових споруд підприємець почав зводити у сквері капітальні будівлі. Натомість замовник робіт твердить - жодних вимог закону він не порушує і всі документи на будівництво у нього є. Відтак частина депутатів Рівнеради ініціювали позачергову сесію, яка відбулася сьогодні. На ній розглядали одне питання - анулювання паспортів прив’язки будівництва. Двох голосів забракло для того, щоб припинити будівництво у сквері на вулиці Київській, поблизу супермаркету "Сільпо". На момент голосування з 22-ох присутніх у залі депутатів кнопку "за" натисло лише 20. Чому так сталося і наскільки депутати вповноважені приймати подібні рішення - про це у студії Суспільного поговоримо із депутатами міської ради Святослав Клічук. 

 

 

Інші випуски
Більше відео