"Сьогодні. Головне" від 22 вересня 2021 року

22 вер. 19:00


- Відзавтра у більшості шкіл введуть дистанційне навчання. Мова про заклади, де вакцинація педагогів не сягає 80 відсотків.

- Громадський бюджет озеленення пропонують запровадити у Рівному. За нього мають голосувати на сесії 30 вересня. 

- Випускники Острозької академії оплачують навчання нинішнім студентам. Кому саме - обирають голосуванням. 

Зупинити незаконне будівництво. Акція під таким гаслом відбулася 21 вересня у сквері поблизу супермаркету "Сільпо" на вулиці Київській. Її ініціатори твердять, що там замість тимчасових споруд підприємець почав зводити капітальні будівлі. Останній каже, всі роботи проводить, дотримуючись вимог законодавства. 

- Чи справді біля "Сільпо" з’являться саме тимчасові споруди? Чи можна вважати будівництво незаконним? Які важелі впливу на цей процес мають депутати Рівнеради та управління містобудування? Про це у студії Суспільного будемо говорити з депутатом Рівнеради Святославом Клічуком та адвокатом Юрієм Клекоткою.

Близько двох сотень пластунів із Рівненської та Тернопільської областей у минулі вихідні взяли участь у закритті таборового сезону. Захід відбувся у селі Шепетин Смизької ТГ. Яким був минулий таборовий сезон для Рівненських пластунів? Як відбувається процес патріотичного виховання молоді на Рівненщині? Про це говоримо з директоркою Рівненського обласного молодіжного пластового вишкільного центру Оксаною Скляр. 

Інші випуски
Більше відео