"Сьогодні. Головне" від 20 вересня 2021 року

20 вер. 19:00


– Туристи з Німеччини орендували рівненський тролейбус, якому 45 років. На ньому для них провели екскурсію містом. 

 

– Реконструктори влаштували бої доби середньовіччя в культурно-археологічному центрі "Пересопниця". 

 

– Галерею та творчу майстерню у приміщенні колишнього хліва облаштував художник Олександр Гурістюк. 

 

– Проєкт реконструкції стадіону "Авангард" мають переробити. Міське управління капітального будівництва шукає проєктанта для коригування документації. Оголошена очікувана вартість розробки та внесення змін до проекту - майже півтопа мільйони гривень. Будівництво планують поділити на дві черги. Спершу мають закінчити східну трибуну без навісу, західну і поле з комунікаціями. Потім окремо - сам навіс, північну і південну трибуни. Виконавець має змінити поверховість і перепроєктувати західну трибуну. А ще - відкоригувати кошторис і генплан з врахуванням демонтажу південної та північної трибун. Нагадаю, за три роки Рівнерада виділила на будівництво 160 мільйонів гривень, ще 100 – гроші з держбюджету. Оголошений кошторис реконструкції - 550 мільйонів гривень.

 

- Як вплине коригування проектної документації на вартість робіт? Скільки бюджетних грошей вже використали на будівельному майданчику? На якому етапі реконструкція арени зараз? Про це поговоримо із керівником фірми-генпідрядника робіт Юрієм Фалком та начальником управління капітального будівництва Володимиром Ляшуком.

 

– У неділю, 19 вересня, у Рівненському академічному українському музично-драматичному театрі стартував новий, 82-й, театральний сезон. Яким він буде та на які нововедення чекати глядачу? Про це у студії Суспільного поговоримо з речницею театру Іреною Боровець. 

Інші випуски
Більше відео