"Сьогодні. Головне" від 17 вересня 2021 року

17 вер. 19:00


- Частина батьків учнів першої музичної школи невдоволенні тимчасовим приміщенням, де займаються їхні діти 

- Тато повернувся з фронту і зробив сину сюрприз. Боєць гірсько-штурмового батальйону з’явився перед ним під час уроку. 

- Рівнянам представили виставку про кримськотатарський народ. Світлини дали фотографи, які жили на півострові до 2014-го. 

- З’єднання вулиць Гетьмана Сагайдачного та Симона Петлюри дозволить поліпшити транспортну ситуацію у центрі Рівного. У цьому переконаний головний архітектор міста Дмитро Котляров. Але відкрити рух на цій ділянці заважає приватна нерухомість, а саме кафе "Бочка". За словами Дмитра Котлярова, нині ведуться переговори з її власником аби знести частину приміщення, а натомість прокласти дорогу. 

- Коли рівнянам очікувати на результат переговорів щодо облаштування проїзду? Як планують організувати рух на цій ділянці вулиць Рівного та які ще інфраструктурні рішення розглядають в управлінні містобудуванні та архітектурі? 

Про це у студії Суспільного будемо говорити з головним архітектором Рівного, начальником міського управління містобудування та архітектури Дмитром Котляровим. 

– Обговоримо стратегію розвитку Рівненського обласного краєзнавчого музею до 2040 року, яку сьогодні там презентували. За словами директора музею Олександра Булиги над стратегією команда із фахівців закладу та представників громадськості працювали майже два роки.

 

Інші випуски
Більше відео