"Сьогодні. Головне" від 14 вересня 2021 року

14 вер. 19:00


- "Облводоканал" планує замінити понад 600 метрів аварійної ділянки водогону Горбаків - Рівне. Зараз там зварюють труби. 

- Невідомі пошкодили огорожу міні-футбольного поля біля 25-ї рівненської школи. Його збудували менше двох років тому.

- У Рівному на переїзді залізничник відштовхнув чоловіка від потяга. Момент потрапив на відео. 

- Марко Левішин та Віталій Лисак потрапили у трійку збірної України зі спідвею. Вони змагатимуться у півфіналі кубка світу.

- Рекомендувати освітнім закладам із низьким рівнем вакцинації педагогічного колективу перейти на дистанційне навчання. Таке рішення сьогодні прийняла обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. У переліку - освітні заклади чотирнадцяти територіальних громад області. Вісім - у Рівненському районі, чотири - у Вараському, та по одній у Дубенському та Сарненському районах Рівненщини.

Які наслідки матиме таке рішення? Як реагують на рекомендації керівники громад та педколективи? Чому рівень вакцинації педпрацівників у чотирнадцяти громадах області за версією обласної комісії ТЕБ та НС - низький? Про це говоримо у студії Суспільного із першим заступником голови обласної державної адміністрації і виконавцем робіт обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Сергієм Подоліним та головним санітарним лікарем Рівненщини Романом Сафоновим. 

- Невідомі пошкодили огорожу мініфутбольного поля біля 25-ї рівненської школи. Про це повідомив рівнянин Ігор Ханенко. Спортивний об’єкт збудували менше двох років тому. Хто має ремонтувати тепер футбольне поле? Чи всі проєкти-переможці Громадського бюджету мають балансоутримувачів? Якщо ні - в чому причина? Чи передбачені кошти на утримання об’єктів, які реалізовані за гроші Громадського бюджету? Чи обговорюється на стадії подання проєкту питання майбутнього балансоутримувача? Чи до моменту реалізації про нього не йде мова? В цьому році до Громадського бюджету подано 117 проєктів на загальну суму трішки більше 65 мільйонів. Коли та в якому форматі буде проходити голосування цього року? У студії Суспільного говоримо про це із членкинею координаційного комітету громадського бюджету Рівного Іриною Стасюк. 

Інші випуски
Більше відео