"Сьогодні. Головне" від 08 вересня 2021 року

8 вер. 19:00


- Жінка та її племінник травмувалися в результаті вибуху патрона. Все сталося в селі Моквин Березнівської громади.

- Частина жителів села Полівці вимагають, аби їм відремонтували дорогу посеред населеного пункту.

- Парк історичної реконструкції Оствиця став локацією для зйомок відеокліпу рівненського гурту "FarInHate".

- У вересні завершується період для подання заяви на призначення субсидії. Громадяни могли це зробити протягом попередніх п’яти місяців. Перепризначення виплат відбувається автоматично у більшості випадків, але певним категоріям громадян потрібно надати новий пакет документів, повідомила Суспільному начальниця відділу міського управління соцзахисту Тетяна Горбатюк. 

Що змінилося у процедурі призначення субсидій? Кому потрібно повторно подати заяву? Як нараховуватимуться і виплачуватимуться субсидії у новому опалювальному сезоні? Про це поговоримо зараз із начальницею відділу міського управління соцзахисту Тетяною Горбатюк.

- Як святкувати Новий рік, оформляти головну площу міста та якій новорічній ялинці надати перевагу: живій чи штучній. Ці питання вчора звучали в рамках публічного обговорення, який проходив в Інфохабі на вулиці Словацького у Рівному. Організатори події збирали думки, пропозиції та ідеї щодо створення загальної концепції святкування Нового року. До чого дійшли в обговоренні - поговоримо про це із ініціаторкою обговорення, заступницею керівника Тресту зеленого господарства та депутаткою Рівнеради Оксаною Майбородою.

Інші випуски
Більше відео