"Сьогодні. Головне" від 06 вересня 2021 року

6 вер. 19:00


– Танкісти боролися за звання найкращого на Рівненському  військовому полігоні. Вони їздили всліпу, влаштовували лазерну дуель та ремонтували танки на швидкість. 

– Марш за права тварин провели у Рівному. Волонтери планують вимагати у влади будівництва притулку для тварин. 

– День відкритих дверей провели у Рівненському палаці дітей та молоді. 

- Звільнений з посади головного лікаря діагностичного центру Роман Шустик збирається поновитися через суд. Він вважає дострокове розірвання контракту з ним політичним рішенням. Нагадаємо, звільнити Романа Шустика з посади комунального закладу рекомендувала комісія облради, яка працювала в діагностичному центрі. А розпорядження про звільнення підписав перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк. Суспільному він повідомив, що в діагностичному центрі наявна заборгованість з зарплати, оскільки головний лікар не провів скорочення працівників, як йому рекомендували. 

Якою є заборгованість по зарплаті перед працівниками діагностичного центру? З яких причин заклад не зміг її ліквідувати? Чи є в звільненні головного лікаря закладу Романа Шустика політична складова? І хто може його замінити на посаді керівника діагностичного центру? 

Про це у студії Суспільного будемо говорити із колишнім головним лікарем Рівненського обласного діагностичного центру Романом Шустиком та головою медичної комісії Рівненської обласної ради Юрієм Біликом. 

– Дві срібних, три бронзові медалі – з таким результатом повернулися додому рівненські паралімпійці. Загалом, з Рівненщини у Токіо вирушило 9 спортсменів регіонального центру "Інваспорт".  Про досягнення, труднощі та перспективи рівненських паралімпіців будемо говорити з директором Рівненського регіонального центру "Інваспорт" Андрієм Демчуком. 

Інші випуски
Більше відео