"Сьогодні. Головне" від 30 серпня 2021 року

31 сер. 19:53


- У Рівному жінку кілька разів вдарили ножем. Поліція підозрює підлітка.

- У Рівному презентували документальний фільм про будні медиків, які працюють з ковідними-хворими.

- Двох білих трансваальських левів вже можна побачити у рівненському зоопарку. Туди вони прибули ще на початку серпня, однак були недоступні для огляду.

- З 1-го вересня навчання у школах Рівненщини розпочнеться у звичному режимі. Про це під час вчорашнього брифінгу повідомив перший заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Сергій Подолін. З нагоди Дня знань в усіх школах Рівненщини пройдуть святкові заходи, але через карантинні обмеження лінійки проведуть лише для учнів 1-х та 11-х класів, уточнив чиновник. Наскільки освітні заклади Рівненщини готові до нового навчального року? Як дотримуються карантинних вимог у школах? Які інноваційні проєкти у навчанні запроваджуватимуть рівненські освітяни? Про це поговоримо разом із начальниками обласного та міського управлінь освіти - Петром Коржевським і Богданом Туровичем.

- На минулій сесії Рівненська обласна рада прийняла програму індивідуального житлового будівництва у сільській місцевості "Власний дім". Ця програма дасть можливість сільським жителям взяти у борг гроші на житло під 3% річних від суми кредиту. Для сімей, у яких троє і більше дітей – кредитування безвідсоткове. Програму прийняли без фінансування, але визначили орієнтовну суму, яку мають затвердити на сесії, повідомив Голова обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Сергій Анощенко. Як стати учасником програми і що вона передбачає, про це поговоримо із головою фонду Сергієм Анощенком

Інші випуски
Більше відео