"Сьогодні. Головне" від 25 серпня 2021 року

25 сер. 19:00


– Через два роки після конфлікту між сусідами у Здолбунові досі не можуть визначити суддю, який буде розглядати цю справу. 

– Відремонтувати тенісні корти у парку Шевченка у Рівному просять у міської влади батьки юних спортсменів, що там займаються. 

– Футболісти "Вереса" сьогодні грали з вболівальниками у футбол. Щоправда, змагання відбувалися не на зеленому полі, а на приставках 

–  Депутати Рівненської обласної ради затвердили на посаді керівника Міжнародного аеропорту "Рівне" Олександра Якубця, який дотепер виконував обов’язки очільника летовища. На сесійному засіданні минулого тижня його кандидатуру підтримали 33 обранці. Контракт із новим керівником погодили строком на три роки із приміткою у проєкті, що це рішення набуває чинності після погодження кандидатури Олександря Якубця Державною авіаційною службою. Нагадаємо, Міжнародний аеропорт Рівне увійшов до Державної цільової програми розвитку аеропортів на період до 2023 року. Це дає можливість залучити понад 400 мільйонів гривень на модернізацію летовища. Цьогоріч для рівненського аеропорту з держбюджету передбачено виділити 75 мільйонів гривень.

Що вже встиг зробити на посаді новий керівник Міжнародного аеропорту "Рівне"? Як Олександр Якубець збирається розвивати комунальне підприємство? Що думають про нового очільника летовища працівники? Про це сьогодні розмовлятимемо у студії Суспільного. Наш гість новий керівник міжнародного аеропорту "Рівне" Олександр Якубець. 

– Жіноча команда рівненського спортивного клубу з бейсболу та софтболу "Західний Вогонь" завоювала бронзові медалі Європейського кубку. Про це Суспільному повідомив тренер Володимир Судимак. Турнір відбувався у болгарському місті Дупніца. Там рівнянки загалом провели 8 матчів. Здобули 6 перемог: над суперниками з Австрії, Великої Британії, Болгарії, Хорватії та Польщі. Та двічі поступилися: австрійкам та німкеням.

 

Інші випуски
Більше відео