"Сьогодні. Головне" від 19 серпня 2021 року

19 сер. 19:00


– Чи готові рівненські школи до початку навчального року, перевіряє спеціальна комісія. За тиждень мають проінспектувати усі навчальні заклади. 

- Рівненські рятувальники допомагали гасити пожежі у Греції. Днями вони повернулися додому та поспілкувалися із журналістами Суспільного. 

-  Суспільне продовжує цикл сюжетів "Обличчя Незалежності". Сьогодні свою історію розповість Роман Василишин. 

– Близько 150 мільйонів гривень заборгували споживачі компанії "Рівнетеплоенерго" за послугу теплопостачання. Про це повідомив речник підприємства Олексій Кривошеєв. Цього тижня інспектори Державної виконавчої служба провели чергові рейди, навідавшись до осель боржників. Згідно з рішеннями суду виконавці описали їхнє майно і попередили про можливу його конфіскацію у разі несплати боргу. 

 

Як початок опалювального сезону залежить від обсягу розрахунків споживачів з підприємством? Як у "Рівнетеплоенерго" оцінюють свою готовність до опалювального сезону? Як вплине на вартість послуги з теплопостачання рішення НКРЕКП про передачу повноважень з формування тарифів на місцевий рівень? Про це будемо говорити з новим директором "Рівнетеплоенерго" Олександром Ющуком.

Інші випуски
Більше відео