"Сьогодні. Головне" від 18 серпня 2021 року

18 сер. 19:00


– Стадіон "Авангард" може додатково отримати 50 мільйонів гривень з державного бюджету. Гроші на реконструкцію надійдуть, якщо фірма-підрядник, наздожене графік виконання робіт. 

– Недовіру секретарю Костопільської міськради висловили на позачерговій сесії. 

– Не штрафувати, а нагадати про правила дорожнього руху. Патрульні поліцейські організували акцію "Пішохід".

– Майже половина ліфтів у багатоповерхівках Рівного та Квасилова вже відпрацювали допустимий термін експлуатації і потребують капітального ремонту, або заміни. Таку інформацію Суспільному надав начальник житлового відділу міського управління житлово-комунального господарства Олександр Колесник. У 2021-му спливає двадцятип’ятирічний нормативний термін експлуатації ще 15% рівненських ліфтів. 

Наскільки безпечні ліфти у рівненських багатоповерхівках? Хто відповідає за їхній технічний стан? І як часто рівненські ліфти повинні проходити експертизу? Про це сьогодні говоритимемо із керівником підрозділу "Всеукраїнської ради голів ОСББ" в Рівненській області Романом Алексійчуком та начальником відділу нагляду у будівництві та котлонагляді управління Держпраці в Рівненській області Іваном Онищуком. 

 

– Ескізний проект реконструкції другого корпусу "Рівненської дитячої музичної школи № 1", що на вулиці 16 Липня презентували на початку тижня у Рівному. Презентація та обговорення проекту авторства архітектора Миколи Шолудька відбулося у закритому режимі. Про це Суспільному розповіла заступниця міського голови Рівного Марина Кузмічова. З її слів, під час цього обговорення вперше прозвучала пропозиція пошуку земельної ділянки і будівництво нового приміщення школи та організація архітектурного конкурсу проєктів. Реставрація чи будівництво з нуля - що чекає на музичну школу № 1? Про це будемо говорити із заступницею міського голови Рівного Мариною Кузмічовою, яка на зв’язку зі студією. 

 

Інші випуски
Більше відео