"Сьогодні. Головне" від 16 серпня 2021 року

16 сер. 19:00


– У Рівному сажений кіт вкусив хлопчика. Тварина мешкала на подвір’ї жінки, яка зносить додому сміття. 

– У Рівному жителі мікрорайону Тинне скаржаться на те, що на їхньому кладовищі закінчуються місця для поховання людей. 

– "Обличчя Незалежності". До 30-ліття з дня ухвалення Акту про державну Незалежність України Суспільне підготувало цикл сюжетів. Його перший герой - вокаліст обласної філармонії Леонід Репета. 

- У Рівненській обласній клінічній лікарні працюють над створенням колл-центру. Це дозволить пацієнту записатися на прийом до потрібного лікаря по телефону, уникнути "живої" черги та прийти у призначений день та час. Запрацювати нова послуга у лікувальному закладі може до кінця цього місяця. Про це Суспільному розповіла завідувачка сервісним центром Рівненської обласної клінічної лікарні Ірина Пастущенко. Наступним кроком налагодження роботи сервісного центру закладу вона назвала впровадження електронної черги.  

- В яких лікарнях Рівненщини вже існує можливість дистанційного запису на прийом, а де досі практикують "живу" чергу? Чому потрібна електронна черга? Як повинен працювати цей сервіс та хто оплачує його роботу? Про це будемо говорити із завідувачкою сервісним центром Рівненської обласної клінічної лікарні Іриною Пастущенко та директором департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської обласної державної адміністрації Олегом Вівсянником. Також дистанційно з нами на зв’язку журналістка Агенції журналістських розслідувань "4 влада" Анна Хіночик. 

Інші випуски
Більше відео