"Сьогодні. Головне" від 11 серпня 2021 року

11 сер. 20:12


- Водолаз аварійно-рятувальної станції розпочав досліджувати водойми рівненського гідропарку.

- 80 відсотків жителів Рівненщини, які впродовж останнього тижня захворіли на ковід, заразилися штамом "Дельта".

- Після закриття на реконструкцію перехрестя вулиць Дубенської та Макарова у Рівному автомобілі почали їздити через двір будинку Дубенська, 44.

- Дві перевантажені фури зупинили сьогодні інспектори управління Укртрансбезпеки на пересувному ваговому комплексі біля села Нова Любомирка. Загалом від 8-ї години ранку до обіду вони перевірили 105 вантажівок. З часом факти порушень габаритних та вагових обмежень на дорогах області також збираються фіксувати за допомогою WIM-комплексів, що дозволяють зважування у русі. На Рівненщині їх вже встановили у трьох місцях. Зараз вони працюють у тестовому режимі. Коли WiM-комплекси на Рівненщині запрацюють на повну потужність? Які переваги WIM-комплексів? Як вони працюватимуть? Та як це може вплинути на якість доріг в області? Про це будемо говорити із виконувачем обов’язків заступника Поліського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки Ярославом Прокопчуком. 

- Для об’їзду перехрестя передбачили кілька маршрутів. Вантажний транспорт пускають по Млинівській до Льонокомбінату і звідти на Київську. Легковий рухається вулицями Гашека, Дворецька і далі до Дубенській. Також тимчасово змінили схему руху 11-го тролейбуса: на Вербову він їхатиме вулицею Олени Теліги. Так само їздитиме і 49-та маршрутка. А 47-ма та 58-та маршрутки, на період облаштування кільця, рухатимуться вулицями Гашека і Дворецькою.

Інші випуски
Більше відео