"Сьогодні. Головне" від 10 серпня 2021 року

10 сер. 19:00


- Відсьогодні на перехресті вулиць Дубенської та Макарова у Рівному, де мають побудувати кільце, перекрили рух транспорту. 

- Збудований чотири роки тому ліцеї в селі Пісків руйнується. Зі слів директорки навчального закладу, підрядник не поспішає усувати недоліки. 

- Третю кріогенну установку для зберігання кисню встановили сьогодні у Рівненській центральній міській лікарні. 

- З відремонтованим дахом і пандусом збираються відкрити Квасилівську амбулаторію після ремонту. Кошти на виконання робіт виділятимуть помісячно. Відповідні виплати вже закладені у міському бюджеті на серпень та вересень. Про це Суспільному повідомив заступник міського голови Рівного Юрій Поліщук. Нагадаємо, на ремонт Квасилівську амбулаторію зачинили 29 червня цього року. Точний термін завершення робіт - наразі невідомий.

Чому ремонтні роботи у Квасилівській амбулаторії загальної практики сімейної медицини досі не розпочалися? З яких причин? І як довго жителям Квасилова доведеться відвідувати своїх сімейних лікарів у Рівному? Про це сьогодні говоритимемо із Юрієм Поліщуком - заступником міського голови Рівного з медичних питань.

 

Програму відеофіксації "Безпечна Рівненщина" планують запустити восени 2021 року. Про це повідомив начальник Нацполіції області Олексій Камишанський під час розширеної колегії минулого тижня. Питання фінансування програми розглянуть на найближчій сесії депутати обласної ради. Які порушення фіксуватимуть камери і у яких населених пунктах їх встановлять? Про це поговоримо із начальником управління оранізаційно-аналітичного забезпечення Нацполіції області Андрієм Варшавським.

 

Інші випуски
Більше відео