"Сьогодні. Головне" від 04 серпня 2021 року

4 сер. 19:00


– У Рівному власник магазину відмовився продавати дитині морозиво, через те, що та була без маски. 

– На стадіоні "Авангард" готуються до укладання футбольного газону. 

– Два мільйони 400 тисяч євро готовий дати Європейський банк реконструкції та розвитку для двох закладів профтехосвіти Рівненщини. 

– "Червоний" рівень за показником динаміки госпіталізацій на Ковід-19 зафіксований на Рівненщині. Станом на 3 серпня цей показник складав 150% згідно з даними Міністерства охорони здоров’я. Наш регіон перебуває серед п’яти областей, де перевищено показник динаміки госпіталізації. Якщо два показники відповідатиме червоному рівню, Рівненщина із зеленої потрапить у червону зону карантину. Чому змінився показник динаміки госпіталізації? Які наслідки для Рівненщини можуть мати такі зміни? Як їх запобігти? Про це поговоримо із головним санітарним лікарем області Романом Сафоновим. 

– 2 мільйони 400 тисяч євро дасть Європейський банк реконструкції та розвитку для розвитку двох закладів профтехосвіти Рівненщини. Відповідний меморандум підписав голова обласної адміністрації Віталій Коваль та директори професійно-технічних училищ, між якими буде розподілені гроші. Очікується, що в рамках проєкту 1 мільйон 600 тисяч євро на ремонт та закупівлю обладнання отримає Рівненське вище профтехучилище ресторанного сервісу і торгівлі. Ще 800 тисяч євро скерують на придбання дорожньо-будівельної техніки для Сарненського вищого професійного училища №22.

 

Інші випуски
Більше відео