"Сьогодні. Головне" від 08 липня 2021 року

8 лип. 19:00


- Регулярні рейси планують відкрити цього року із аеропорту "Рівне". 

 

- В освітніх закладах Рівного виконують лише ті заходи пожежної безпеки, на які не треба багато грошей. У ДСНС озвучили підсумки перевірки. 

 

- Якби в селах вчасно обрізали дерева, буревій 25 липня завдав би меншої шкоди. Заявляють в обленерго. 

 

 - На тридцять других Літніх Олімпійських іграх у Токіо Рівненщину представлятимуть два спортсмени - плавець Михайло Романчук та стрілець Олег Омельчук. Склад збірної України, що вирушить на змагання до японської столиці, вже затвердив виконком Національного олімпійського комітету. Михайло Романчук виступатиме на дистанціях 800 та 1500 метрів, а Олег Омельчук - у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 метрів. Крім цього у складі збірної є двоє вихованок рівненського спорту - бігунка Катерина Климюк та дзюдоїстка Анастасія Турчин. Щоправда вони представляють Запорізьку та Волинську області відповідно. Нагадаємо, на Іграх 2016-го року у бразильському Ріо-де-Жанейро Рівненщину представляли семеро атлетів, а у Лондоні у 2012-му - п’ятеро.

 

- З чим пов’язане зменшення кількості спортсменів від Рівненщини на Літніх Олімпійських іграх? Чому вихованці рівненського спорту наразі тренуються в інших областях України? Як змінити цю ситуацію? Про це у студії Суспільного поговоримо зараз із головою відділення Національного олімпійського комітету на Рівненщині Миколою Петренчуком та заслуженим тренером України з легкої атлетики Ярославом Нечипорцем. Згодом до нашої розмови долучаться учасниця Олімпійських ігор в Токіо, рівнянка яка зараз захищає честь Запорізької області, Катерина Климюк та заступник начальника департаменту соціально, молодіжної політики та спорту Віталій Ліпський.

Інші випуски
Більше відео