"Сьогодні. Головне" від 07 липня 2021 року

7 лип. 19:00


- 79-річну пенсіонерку з Висоцька, яка згубилася у лісі під час збору ягід, після трьох днів пошуку знайшли у сусідньому селі. 

- Вулицю Терешкової у Радивилові перейменували на Кленову. Загалом нині в області більше десятка вулиць, названих на честь космонавтки, яка підримала анексію Криму. 

- 50 книг польських класиків і сучасників передав обласній бібліотеці отримала аташе польського консульства. 

- Майже 6 тисяч осіб працевлаштувалися на Рівненщині від початку цього року. Це у півтора рази більше, ніж за відповідний період 2020-го. Таку інформацію у відповідь на запитання журналістів Суспільного озвучив на брифінгу перший заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Сергій Подолін. Разом з тим, обласний центр зайнятості повідомляє, що зростання рівня безробіття упродовж п’яти місяців 2021 року відбулося серед громадян усіх вікових груп. Найбільша кількість безробітних на Рівненщині - серед молоді у віці до 25 років, найменша – серед громадян у віці від 30-ти до 34-ох років.

- Як на рівень безробіття на Рівненщині вплинула пандемія? Як змінилася статистика у нинішньому році? Які професії в області користуються попитом найбільше? І наскільки швидко відбувається процес працевлаштування на РІвненщині? Про це у студії Суспільного будемо говорити із заступницею директора Рівненського обласного центру зайнятості Тетяною Новорок. 

Інші випуски
Більше відео