"Сьогодні. Головне" від 06 липня 2021 року

6 лип. 20:01


- Сьогодні у Рівненському міському суді оголосили вирок жителю Смиги Миколі Середюку. Йому присудили 11 років за умисне вбивство двох малолітніх дітей, виготовлення і зберігання вибухівки.

- Ліквідувати зламані під час буревію гілки та дерева у Тресті зеленого господарства Рівного обіцяють до кінця тижня.

- Рівненський "Верес" у Львові розпочав другий навчально-тренувальний збір.

- У Квасилові домовлялися про нову вартість проїзду у маршрутках до Рівного. Напередодні відбулася зустріч з перевізниками, які запропонували збільшити ціну квитка з 9 до 16 гривень. Натомість, квасилівчани, які прийшли на цю зустріч, висловили незгоду з такою ініціативою. Нагадаємо, після місцевих виборів 2020 року Рівне та Квасилів утворили одну територіальну громаду. Вартість проїзду у маршрутних такі Рівного наразі становить 8 гривень. Чому маршрут "Рівне - Квасилів" досі залишається зі статусом внутрішньообласного? Чи існує стратегія розвитку системи громадського транспорту у територіальній громаді? Та чи з’явиться у Рівному електронний квиток? Про це говоритимемо у студії Суспільного з начальником міського управління транспорту і зв’язку Іваном Фурлетом.

- Міністерство юстиції дозволило банкам автоматично списувати з рахунків українців борги на вимогу державних і приватних виконавців. Раніше ця процедура застосовувалася тільки щодо боржників з аліментів, але тепер її розширили на інші види боргів. Повноцінно процедура запрацює вже з 6 липня. Як відбуватиметься цей процес на Рівненщині? Про це ми поговоримо з керівницею Рівненського міського відділу державної виконавчої служби Наталею Іщук. 

Інші випуски
Більше відео