"Сьогодні. Головне" від 05 липня 2021 року

5 лип. 19:00


- Пам’ять загиблих козаків вшанували на Козацьких могилах, що біля села Пляшева. 

 

- На рівненському військовому полігоні вперше провели змагання стрілецьких взводів територіальної оборони оперативного командування "Захід". 

 

- У суді почали слухати справу щодо умисного вбивства 21-річної Юлії Сокаль, яку взимку знайшли з ножовим пораненням у підвалі здолбунівської багатоповерхівки. 

 

- Фестиваль слов’янської культури "Сонцестій" пройшов на рівненському гідропарку. 

 

- Двадцять фактів несанкціонованого блокування проїздів та доїздів до дворів, житлових будинків і комерційних закладів у Рівному виявили та задокументували працівники рятувальної служби під час оперативних виїздів за місцем виклику. Про це Суспільному повідомив речник Служби порятунку в області Дмитро Мельник. Проїзду спецтранспорту найчастіше заважають бетонні блоки, клумби, шлагбауми, а також хаотично запарковані у дворах автомобілі. 

 

- До яких наслідків може призвести заблокований проїзд у двори рівненських багатоповерхівок? Хто відповідає за безперешкодний доступ спецтранспорту до дворів та житлових будинків? Про це у студії Суспільного будемо говорити з  начальником житлового відділу міського управління житлово-комунального господарства Олександром Колесником та начальником 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівненській області Олександром Ребровим/ 

Інші випуски
Більше відео