"Сьогодні. Головне" від 01 липня 2021 року

1 лип. 19:51


- До Білорусії за дикоросами. Відсьогодні жителі прикордонних районів Рівненщини можуть відвідувати ліси сусідньої держави, аби назбирати ягід. 

-  У Пересопниці стартував археологічний сезон. Основна мета - знайти монастир, у якому 460 років тому завершили писати "Пересопницьке Євангеліє".

- Три тисячі тон асфальтобетону за один день вирішили вкласти дорожники на луцькій трасі. Для цього взялися асфальтувати покриття по всій ширині смуги, а не частинами, як це роблять зазвичай. Суспільне спостерігало за ходом будівельних робіт. Коли очікувати на завершення ремонту дороги Устилуг-Луцьк-Рівне? На скільки зросла вартість ремонту? Про це у студії Суспільного будемо говорити із речником Служби автомобільних доріг в Рівненській області Дмитром Леонтіюком. Доброго вечора. 

- Відсьогодні інспектори управління Держпраці в Рівненській області розпочинають перевірки підприємств з метою виявлення незадекларованих працівників. Про те, кого перевірятимуть у першу чергу та що може загрожувати роботодавцям, які використовують незадекларованих працівників - запитаємо у начальника управління Держпраці в Рівненській області Юрія Наконечного.

Інші випуски
Більше відео