"Сьогодні. Головне" від 25 червня 2021 року

25 чер. 19:51


- Рівненщина має чотири двохсотбальника за ЗНО з біології. Ще одного - з української мови і трьох - з української мови та літератури.

- У Дубні розпочали асфальтувати міст, який сполучає дві частини міста. Таким чином капітальний ремонт переправи вийшов на фінішну пряму. 

- Фахівці управління транспорту розпочали перевіряти рівненські маршрутки. Увагу звертають насамперед на охайність салону.

- На будівельному майданчику стадіону "Авангард" завершено 30% від запланованих обсягів робіт. Таку інформацію Суспільному сьогодні озвучив керівник фірми-генпідрядника реконструкції Юрій Фалко. Наразі будівельники виконують внутрішні оздоблювальні роботи стін та підлоги східної трибуни. На футбольному полі уже прокладено дренажну систему, підігрів та систему автоматичного поливу. Триває будівництво західної трибуни. Нагадаємо, загальна кошторисна вартість реконструкції "Авангарду" після коригування становить майже 550 мільйонів гривень. Роботи там розпочалися в березні 2019 року. Минулого тижня Уряд погодив виділення 100 мільйонів гривень з державного бюджету для співфінансування будівництва об’єкта. Коли на "Авангард" знову повернуться спортсмени? Скільки ще грошей потрібно для завершення об’єкта? Чому потрібен аудит? І чи існує потреба у новому коригуванні проектної документації? Про це говоритимемо у студії Суспільного із керівником фірми-генпідрядника робіт Юрієм Фалком. Згодом до нашої розмови приєднається голова бюджетної комісії Рівнеради Павло Алексєвич.

- У студії поговоримо про. День Конституції України, який у нашій державі щороку відзначають 28 червня. З нами на зв’язку Тетяна Хомич — викладачка навчально-наукового інституту права ім.Іоанникія Малиновського Національного університету Острозька академія кафедри теорії і історії держави і права.

Інші випуски
Більше відео