"Сьогодні. Головне" від 22 червня 2021 року

22 чер. 19:52


- Міст, який сполучає два берега Случа у Березнівській громаді, більше трьох місяців стоїть затопленим.

- Чотири пожежі за два дні трапилися на одній вулиці в селі Здовбиця. Фахівці встановили, що це підпали, і до них може бути причетний місцевий 13-річний хлопець.

- Мобільні бригади вакцинують від ковіда організовані робочі колективи. Сьогодні медики працювали в РДГУ. 

- Двадцять людей за вихідні загинули на Рівненщині упродовж чотирьох попередніх днів. Це на три більше в порівнянні з минулим тижнем. Про це повідомила речниця Рівненського обласного центру екстренної медичної допомоги Інеса Пославська. За яких обставин найчастіше гинуть жителі області? Що потрібно знати про надання невідкладної допомоги? Що думають про дороги на Рівненщині працівники екстреної медичної допомоги? І як це впливає на якість цієї допомоги? Про це говоримо з заступником головного лікаря Центру екстреної медичної допомоги Олегом Ушкевичем.

- Частина жителів села Яринівка Сарненської громади сьогодні вийшла на протест. Люди ходили пішохідним переходом на трасі Рівне – Сарни. Як розповів Суспільному один із учасників акції Володимир Гриневич, місцеві виступають проти можливого закриття школи у селі. Акцію люди почали о 10:20, вийшли близько півсотні людей, повідомила пресофіцерка поліції області Катерина Загурська. Пікетувальники пропускали спецтранспорт, також періодично звільняли дорогу, аби проїхали й інші авто. Сьогодні до пікетувальників ніхто з керівництва громади не приїхав, розповів Володимир Гриневич. Дорогу вони розблокували орієнтовно о 15-й годині. Упродовж дня сьогодні Суспільне намагалося отримати коментарі від керівника Сарненської громади Руслана Серпенінова. Поки поспілкуватися з ним нашим журналістам не вдалося. Пан Руслан не відповідав на телефонні дзвінки. З нами на зв’язку голова профспілки працівників Яринівської гімназії Ольга Білотіл.

 

 

 

Інші випуски
Більше відео