"Сьогодні. Головне" від 18 червня 2021 року

18 чер. 19:52


- Троє з п’яти учнів, які отримали 200 балів на ЗНО з англійської мови закінчили  8-у рівненській школі. 

- Перша цього року трійня з’явилась у Рівному. Малюки народилися ще 12 червня, але лише сьогодні лікарі пологового разом з батьками показали їх журналістам.

- Родичі чоловіка, який загинув від удару колесом, яке відлетіло від лісовоза, розповіли подробиці того дня.

- Рівненський окружний адміністративний суд сьогодні повністю задовільнив позов Обласної прокуратури та депутатів Рівнеради попереднього скликання Миколи Бляшина, Олександра Довжаниці, Ірини Пилипчук і Романа Стасюка про скасування рішення міської ради про затвердження детального плану території правого берега озера Басів Кут. Нагадаємо, ДПТ затвердили на сесії 27 лютого 2020 року. Документ передбачає можливі варіанти забудови поряд з озером ділянки площею майже 80 гектарів. Рішення Рівненського окружного адміністративного суду може бути оскаржене в апеляційній інстанції. Як таке рішення Рівненського окружного адміністративного суду може вплинути на життя громади? Чи може воно убезпечити від нової забудови територію поряд з озером? Як події можуть розвиватися далі? 

 

- Чи безпечні для вживання фрукти, овочі та ягоди на ринках Рівного? Хто і з якою періодичністю здійснює контроль за мікробіологічними показниками? Про це у студії Суспільного будемо говорити із заступницею директора Рівненської регіональної державної лабораторії Держслужби з питань безпечності харчових продуктів Іриною Кондратюк.

Інші випуски
Більше відео