"Сьогодні. Головне" від 16 червня 2021 року

16 чер. 19:52


- Робота Рівненського протезно-ортопедичного цеху заблокована. Підприємство від’єднали від постачання електроенергії.

- У Рівному пограбували аптеку на Дубенській. Погрожуючи 19-річній провізорці ножем, двоє чоловіків викрали 18 тисяч гривень.

- 12-річна школярка Надія Коркош презентувала анімаційний мультик "Яскрава тінь" Над ним дівчина працювала 8 місяців. 

- У Здолбунові мешканці будинків, що розташовані на вулицях Міцкевича, Толстого, Чубинського та Гончара сьогодні блокували авто із газовиками. Таким чином, як розповіла Суспільному мешканка одного з будинків Олена Давидюк, вони висловлювали протест проти того, що третій день залишаються без газу. Начальник здолбунівського відділення "Рівнегазу" Петро Музичка заявив, що відновити газопостачання там зможуть лише після створення у кожному з будинків об’єднання співвласників та підписання акту розмежування відповідальності. Як довго мешканці будинків на чотирьох вулицях Здолбунова залишатимуться без газу? Чи законне таке обмеження газопостачання? Для чого потрібен акт розмежування відповідальності? І чи можуть такий документ підписувати особисто окремі абоненти? Про це говоритимемо у студії Суспільного із керівником відокремленого підрозділу громадської організації "Всеукраїнська рада голів ОСББ" в Рівненській області Романом Алексійчуком. 

- Як на Рівненщині відзначатимуть 30 річницю Незалежності? Про це у студії поговоримо із заступником голови Рівненської ОДА Сергієм Гембергом.

Інші випуски
Більше відео